Recensies

• Marian - Tuinontwerp, beplantingsplan en projectbegeleiding "Het is helemaal naar mijn zin! Krijg al vele mooie reacties. Betrouwbaar en alles ging in goed overleg onder jouw begeleiding"

• Melanie - Tuinadvies en beplantingsplan "Super tevreden over het tuinadvies. Het is prettig samenwerken, ze luistert goed naar wat je wil en wat je wensen zijn. Echt een aanrader!!"

Hoogenboom - Tuinontwerp  "Wij hebben eerst een gesprek gehad en onze tuin uitgebreid bekeken. Onze vele wensen heeft ze heel goed meegenomen in het tuinontwerp en doordat ze zelf met verrassende ideeën kwam is het een prachtig ontwerp geworden. Wij wilden meerdere hoogte verschillen in de tuin en dit heeft ze heel mooi opgelost en zelfs benadrukt. Wij kunnen zo aan de slag!"

• Robin - Online tuinadvies  "Dingen geadviseerd die we nooit hadden overwogen. Wat een goede ideeën! Ook de muur bedekkers zien we helemaal zitten, het riet breekt in ieder geval de saaie grijze kleur. Heel erg bedankt, we gaan er voor!"

• Petra - Tuinadvies en beplantingsplan  "Erg fijn om zo samen met een deskundige op een informele wijze te sparren en nieuwe ideeën op te doen, vastgelegd in een mooie schets. Daarnaast maakte zij een beplantingsplan voor onze schaduwtuin afgestemd op onze wensen. Heel fijn!"

• Kornegoor - Online tuinadvies  "Onze wensen zijn verwerkt in de tuinschets, ondanks de smal toelopende tuin en hoogteverschillen. Fijn en duidelijk online tuinadvies"

• Strijk - Advies en beplantingsplan  "Bedankt voor het meedenken over onze voortuin en de indeling daarvan, dit hadden we zelf nooit zo bedacht. Thanks!"