Recensies

Hoogenboom - Tuinontwerp - "Wij hebben eerst een gesprek gehad en onze tuin uitgebreid bekeken. Onze vele wensen heeft ze heel goed meegenomen in het tuinontwerp en doordat ze zelf met verrassende ideeën kwam is het een prachtig ontwerp geworden. Wij wilden meerdere hoogte verschillen in de tuin en dit heeft ze heel mooi opgelost en zelfs benadrukt. Wij kunnen zo aan de slag!"

• Robin - Online tuinadvies - "We hebben nooit overwogen om die houten vlonders erin te laten zitten, die wilde we weghalen. Wat een goed idee! De muur bedekkers zien we helemaal zitten, het riet breekt in ieder geval de saaie grijze kleur. De bloembakken staan zo helemaal goed. Maar dank Chantal, we gaan er voor!"

• Petra - Advies en Beplantingsplan - "Erg fijn om zo samen met een deskundige op een informele wijze te sparren en nieuwe ideeën op te doen, vastgelegd in een mooie schets. Daarnaast maakte zij een beplantingsplan voor onze schaduwtuin afgestemd op onze wensen. Heel fijn!"

• Kornegoor - Online tuinadvies - "Onze wensen zijn verwerkt in de tuinschets, ondanks de smal toelopende tuin en hoogteverschillen. Fijn en duidelijk online tuinadvies"

• Strijk - Advies en Beplantingsplan - "Bedankt voor het meedenken over onze voortuin en de indeling daarvan, dit hadden we zelf nooit zo bedacht. Thanks!"