Portfolio

Bekijk hier foto's van recent werk.

Stijlvolle familie tuin

Tuinadvies

Wilnis - Nadat de kinderen te groot werden voor de trampoline werd het tijd de tuin naar een volgend level te brengen. Lekker loungen, genieten van én in de tuin. 

Bekijk meer foto's

Fleur en Kleur

Tuinontwerp

Amsterdam - Tuin was jarenlang niet onderhouden. Nieuwe bewoners wilde veel bloei en kleur in de tuin en kunstgras om te zonnebaden. De Taxus moest blijven en daar vanuit is de tuin ontworpen met ronde vormen.

Bekijk meer foto's

Community tuin op de Gaasperdamtunnel

Tuinontwerp

Amsterdam - Op de Gaasperdamtunnel in Amsterdam is een community tuin opgericht, De Tuinen van Brasa.  

Dit is het ontwerp in de vorm van bloesem vanwege de vele bloesembomen die zijn geplant. Elk bloesemblad heeft zijn eigen thema en zijn eigen vormgeving, met het midden als verbinding.

Bekijk meer foto's

Tuin voor de hele familie

Tuinontwerp

Zevenhoven - Gezin met jong volwassen kinderen wilde beter gebruik gemaken van deze ruime achtertuin. Wensen met meerdere zitjes, overkapping, hottub, verhoogde borders, meer beplanting en ruimte om te  klussen. Familie voert zelf de werkzaamheden uit over meerdere jaren en heeft met dit ontwerp een einddoel.

Bekijk meer foto's

Vlonderterras

Tuinontwerp

Wilnis - Vlonderterras van 5x3m aan het water met extra brede planken waar voor de gladde kant is gekozen en als blikvanger een palmboom die uit de vlonder komt. Net even anders.

Bekijk meer foto's

Voortuin met oprit

Tuinontwerp

Oude Wetering - Oprit 2.0 want de huidige heeft zijn tijd wel gehad. Klant wilde mogelijkheid hebben om twee auto's te parkeren. De vuilcontainers uit het zicht en door planten voor het raam te plaatsen kijk je niet meteen tegen de auto's aan vanuit het huis. Deze planten zitten in bakken met wieltjes zodat ze verplaatst kunnen worden indien wanneer nodig.

Bekijk meer foto's

Klein, knus maar gezellig balkon

Tuinadvies

Zaandam - Klein balkon in een aparte vorm was toe aan een opfrisbeurt. Indelingsadvies gemaakt met materiaal voorstellen voor een sfeervol maar functioneel geheel.

Bekijk meer foto's

Strakke voortuin

Tuinadvies

Mijdrecht- de klant had alle materialen tot en met de verlichting al uitgezocht. Wilde alles strak, minder inkijk en makkelijk in onderhoud. Met een indelingsplan en plantadvies is dit het beoogde resultaat geworden.

Bekijk meer foto's

Natuurlijk, kleurrijk en weelderig

Beplanting

Wilnis - Er is gekozen voor een schutting met een natuurlijke uitstraling van kastanjehouten palen. Wens was een beplanting vol kleur, weelderigheid maar ook goed voor de bijen vlinders.

Bekijk meer foto's

Fleur en Kleur beplantingsplan

Beplanting

Amsterdam - Beplantingslijst rondom de boom is een overzicht van de soorten planten en de aantallen. Beplantingsindeling staat waar welke plant komt. Op de foto's zie je de tuin voor én na de beplanting. 

Bekijk meer foto's

Tussen de planten

Beplanting

Wilnis - De bestrating lag er al, de indeling was al bepaald maar de beplanting kwamen ze niet uit. Met de juiste planten in een zonnige tuin aan het water is dit het resultaat.

Bekijk meer foto's

Jong, Fris & Eigentijds

Tuinontwerp

Mijdrecht - Ontwerp voor je een jong gezin met kleine kinderen. Ruimte om te relaxen, te spelen met ronde, rechte lijnen en een touch of Ibiza.

Bekijk meer foto's

Groene & Sfeervolle balkons

Tuinadvies

Lisserbroek - een huis met meerdere balkons en weten waar te beginnen. Met deze indelingsplannen, samen met plant en materiaalvoorstellen kan de klant kiezen en zelf combineren wat het beste bij hun past. Ze waren blij verrast wat er toch allemaal mogelijk is op een balkon.

Bekijk meer foto's